tag:blogger.com,1999:blog-8775589008924240984.post596360022383632656..comments2022-09-23T11:26:58.195-07:00Comments on Oszkar Steiger Blogja : II. Tundrai utam. 2015 Ételeim, főzéseim, receptekOszkár Steigerhttp://www.blogger.com/profile/06906197130499368411noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8775589008924240984.post-50649623498281891572015-12-06T08:47:55.305-08:002015-12-06T08:47:55.305-08:00Gondoltam adok pár ötletet zabpehely elkészítéssel...Gondoltam adok pár ötletet zabpehely elkészítéssel kapcsolatban, elvégre évek óta nap mint nap ezt eszem, de végül én tanultam jó pár módszert, köszönet érte!<br /><br />A konyharuhából készült tatyóval kapcsolatban kérdezném hogy nem dohosodik benne az étel? Itthoni páratartalom mellett szerintem előbb vagy utóbb gond lenne belőle, bár ha hamar elfogy a tartalma akkor lehet nem.bologologhttps://www.blogger.com/profile/08862788436095236588noreply@blogger.com